Winkelbeveiliging

pexels-photo-264554

Onze winkelsurveillanten zijn servicegericht en beschikken over goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Zij zorgen ervoor dat zowel klanten als medewerkers van uw bedrijf zich op hun gemak voelen en geven potentiële winkeldieven tegelijkertijd het signaal dat er voor hen niets te halen valt.

Winkeldiefstal, roofovervallen en fysieke bedreigingen door klanten zijn helaas aan de orde van de dag. Winkelbeveiliging is tegenwoordig dan ook een must voor winkels variërend van parfumerieën en make-up zaken met kleine goederen die niet te labelen zijn tot aan kledingzaken waar alleen gelet hoeft te worden op grote tassen en verdachte personen.

Kernwaarden TMS Security

Professioneel

Wij zijn een professioneel beveiligingsbedrijf. Het spreekt voor zich dat veiligheid in de breedste zin van het woord bij ons op de eerste plaats staat.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een transparante werkwijze en overtreffen graag uw verwachtingen.

Aandacht

Wij hebben aandacht voor onze klanten en haar doelgroepen. Door de klant goed te kennen dragen wij een steen bij aan uw merk en gewenste uitstraling.

Wilt u weten wat voor uw situatie geschikt is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact nu voor een vrijblijvende offerte!